014 333 999, Avoinna tänään klo 01 asti
Verso Baari Jyväskylä

Kahvila kaikilla herkuilla

Ma–ti klo 10–22
Ke–to klo 10–24
Pe–la klo 10–01

Verson Baarin viihtyisässä kahvilassa nautiskellaan vastustamattomia makuyhdistelmiä. Verson kahvilasta saat keittolounaan ja salaatin sekä drinkkien lisäksi joka päivä paikallisesti tuorepaahdettua Papun luomukahvia eri muodoissa ja jyväskyläläisen Teeleidin laajasta valikoimasta tarkoin valittuja teesekoituksia. Juomia täydentävät Verson kondiittorin leipomat, makeat ja suolaiset herkut, joiden reseptit uudistuvat sesonkien mukaan.

Pientä syötävää kaipaaville tarjolla on mm. seuraavaa:
- Verson täytettyä perunarieskaa eri täyttein
- Tapaslautanen

Tai vaikkapa lasillisen kylkeen irrallaan:
- Marinoituja oliiveja ja maalaisleipää
- Kalkkunapastramia, basilikapistouta ja maalaisleipää
- Parmankinkkua, melonia ja maalaisleipää
- Juustopala ja viikunahilloa

Tule ja ihastu!

Kahvit ja teet

Baristamme loihtii sinulle paikallisesti tuorepaahdetusta luomu Papu-kahvista niin täyteläiset espressot kuin herkulliset cafe au lait talon omaa kausittain vaihtuvaa Verso Blend -suodatinkahvia unohtamatta. Teesekoituksemme tulevat jyväskyläisen Teeleidin kautta. Teeleidi on sekoittanut myös Verson nimikkoteen.

Leivonnaiset

Verson Baarin alati uudistuvat leivonnaiset ja kakut ovat täysin talon kondiittorien käsialaa. Hyödynnämme leivonnaisissa sesonkien parhaita ja lähituottajien laadukkaita raaka-aineita.

Pientä suolaista

Tapastarjonnan lisäksi Versosta löydät makuyhdistelmiltään vastustamattomia Verson leipiä, jotka ovat perunarieskalle tehtyjä, maistuvia avoleipiä vaihtuvien täytteiden kera. Saatavana läpi päivän – myöhäiseen iltaan saakka.

Valikoima juomia

Verso Baarista löydät pientuottajien valmistamia juomia moneen makuun. Tarjontamme koostuu niin alkoholittomista kuin laadukkaista alkoholeista. Maista Laitilan Virvoitusjuomatehtaan Sitruuna-Soodaa, joka on valmistettu 50-luvun reseptillä tai ota lasi kylmää talon omaa limoncelloa espresson seuraksi.

Top