014 333 999, Avoinna tänään klo 24 asti
Verso Baari Jyväskylä
Viikon juomasuositus

Tervetuloa lounaalle

Valitse keitto tai salaatti

Piipahda kahville

Kahvia ja talon kakkua

Ravintola Silmu

Suomalainen aamiainen 21 €

Viihdy Verso baarissa

ma-ti klo 10-22

ke-to klo 10-24

pe-la klo 10-01

Tervetuloa viihtyisään olohuoneeseemme, Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan Verso Baariin. Verso Baarista löydät pientuottajien valmistamia juomia moneen makuun niin kuohuvissa, punaisissa, valkoisissa tai oluissa. Suosimme kotimaisia pientuottajia oluissa - Verson Baarilla on myös oma, paikallisen Panimo Hiisin kanssa tehty olut. Alkoholivalikoimamme on laaja ja korkeatasoinen ja kyytipoikana voit nauttia pieniä suolapaloja. Juustot, leikkeleet, oliivit ynnä muut, maistuvat erinomaisilta juureen tehdyn, talon leipurin leivän kanssa. Tervetuloa istumaan iltaa viihtyisään Versoon. Pientä suolaista saa myöhäiseen iltaan asti.

Arkisin voit nauttia maukkaaasta lounaasta tai startata päivän runsaalla Verson suomalaisella aamiaisella, joka on tarjolla toisen kerroksen Silmu-aamiaisravintolassa. Poikkea lounaalle, lasilliselle tai leivälle - olemme auki aamupäivästä iltamyöhään.

Ajankohtaista

VERSON SUOMALAINEN VAPPUBRUNSSI, kattaukset 1.5. klo 12 ja klo 14

Vappupäivänä on tarjolla ensimmäistä kertaa Verson Suomalainen vappubrunssi!  Pääset nauttimaan vappubrunssista ...

Lue lisää »

Laadukas valikoima

Kattava juomavalikoimamme kotimaisista juomista maailman makuihin antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia yhdistelmiä esimerkiksi eri tonic-vesien ja mausteiden kanssa.

Harvinaisuudet

Verson viinivalikoimaan on koottu valikoituja ja persoonallisia viinejä niin Euroopasta kuin muualta. Useita viinejä on saatavana myös laseittain, samppanjaa unohtamatta.

pienpanimot

Panimon kanssa yhteistyössä tehty oma olut on uniikki tuote, joka lämpimämpään vuodenaikaan on maustettu kotimaisella koivunmahlalla ja tyyliltään blonde ale. Kylmempänä vuodenaikana Hiisin taidonnäyte on hanassamme oleva uniikki Kuura- olut. Se on tyyliltään runsaampi ja tummempi ale. Siiderivalikoimassa on sekä kotimaisia että ulkomaisia siidereitä - jokaiseen makuun löytyy sopiva vaihtoehto.

Cocktailit

Oma cocktaillistamme elää sesongin mukaan ja vaihtuu muutaman kuukauden välein. Käytämme hyväksi kauden raaka-aineita ja yrttejä. Teemme mm. kaikki siirapit itse. Panostamme myös alkoholittomiin cocktaileihin.

Top